Orhan AVCIOGLU Resmi Web Sitesi — 2011 Eskişehir Rallisi

2011 Eskişehir Rallisi

Türkiye Ralli Şampiyonası, takvime 2011 sezonunda dahil olan KYK Eskişehir Rallisi ile yeniden asfalt zemine döndü. Orhan Avcıoğlu Eskişehir’in popüler alışveriş merkezi Espark’tan start alan öncesinde: “Sezonun ikinci asfalt rallisi için heyecanlıyız. Ege’de Burçin abi ile ekibimizi yeni oluşturmuştuk ancak o zamandan şimdiye çok yol kat ettik. Etaplar çok hızlı ve yüksek konsantrasyon gerektiriyor. Elimizden gelenin en iyisini yaparak hatasız bir yarış çıkarmalıyız” açıklamasını yaptı.

Başarılı bir organizasyon ile geride kalan ve şampiyonaya yeni bir heyecan getiren Eskişehir Rallisi’nde Avcıoğlu –Korkmaz ikilisi Ford Fiesta R2 ile genel klasmanda beşinci, ikiçeker ve sınıf 6’da ise birinci olarak hem takımlar birinciliği hem de pilotlar şampiyonası için altın değerinde puanlar topladı.

49 ekibin 9 etapta mücadele ettiği rallinin ardından “Kocaeli Rallisi’nde elimizden kaçan iki çeker birinciliğine bu yarışta ulaştığımız için çok sevinçliyiz. Rakibimiz motor problemi yaşayarak yarış dışında kaldı, bu durum bizi üzdü ancak Kocaeli Rallisi’nde ise bizim mekanik problemimiz olmuştu. Genel klasmanda beşinci olmak Ford Fiesta R2’nin ne kadar rekabetçi bir otomobil olduğunu açıkça gösterdi. Otomobilimizi hazırlayan ve servis veren tüm Teknik Motorspor ekibine teşekkür ederim, bu başarıyı onlara armağan etmek istiyoruz.” açıklamasını yapan Orhan, sezon finalini Yeşil Bursa Rallisi ile yapacak.

GERİ DÖN: Haberler KELİMELER : , , , , , ,