Orhan AVCIOGLU Resmi Web Sitesi — 100.Yıl Çanakkale Rallisi’ni Üçüncü Sırada Tamamladık

100.Yıl Çanakkale Rallisi’ni Üçüncü Sırada Tamamladık

Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü tarafından Çanakkale zaferinin 100. yılı anısına Çanakkale’de organize edilen Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ikinci yarışını geride bıraktık. Genel klasman üçüncüsü olarak tamamladığımız yarışta ilk gün yol notlarımızdaki emniyet payının fazla olmasından ötürü bir hayli vakit kaybettik. Pazar günü sabah etapları ile birlikte alışık olduğumuz hızımıza tekrar kavuştuk ve önümüzdeki rakiplerimiz ile sürekli birkaç saniye içerisinde etap derecelerine imza attık.

 

Bu yarışta üçüncüğü kabullendik ancak önemli olduğunu düşündüğümüz testler gerçekleştirdik. Örneğin Pirelli’nin yeni RK tipi asfalt lastiklerini otomobilde farklı ayarlar ile görme ve karşılaştırma imkanımız oldu. Bir sonraki yarışın Bursa’da benzer bir zeminde olacağını düşünürsek bu yarışın bize en büyük katkısının bu olacağını düşünüyorum.

Castrol Ford Team Türkiye olarak yarıştan 1. ve 3. olarak ayrılıyoruz, bu sayede takımlar şampiyonası için çok değerli puanlar topladık. Takım direktörümüz Serdar Bostancı’ya bize desteklerinden ötürü, teknik ekibimize bize çok sağlam bir otomobil teslim ettikleri için, ve zaman destek ekibimize her etabın sonunda bize destek oldukları için çok teşekkür ederiz.

Çanakkale Rallisinden fotoğraflara “galeriden”, yarışın özet görüntülerine ise “Video” bölümünden ulaşabilirsiniz.

GERİ DÖN: Haberler