Orhan AVCIOGLU Resmi Web Sitesi — İzlemeye Değer Bir İstanbul Rallisiydi!

İzlemeye Değer Bir İstanbul Rallisiydi!

Genel Klasman’ın ilk üç otomobili 15 saniye içinde, dördüncü ise 8 dakika geride! 2014 İstanbul Rallisi görülmeye değer bir rekabete sahne oldu. Castrol Ford Team Türkiye adına Murat-Onur ve Ben-Burçin ekibi ile Mini’li rakibimiz Yağız-Bahadır’a karşı müthiş bir mücadele ortaya koyduk. Yarışın sonunda Murat birinci olurken 8 saniye arkasından biz ikinci, bizim 6 saniye arkamızdan Yağız üçüncü oldu.

 

12-13 Temmuz 2014 tarihlerinde organize edilen İstanbul Rallisi’nde ralli kariyerimin en keyifli mücadelelerinden birini yaptım diyebilirim. Öncelikli olarak Yeşil Bursa’nın tozunu üzerimizden atmak için yarışa mental açıdan iyi hazırlanmaya çalıştık. Co-pilotum ve yol arkadaşım Burçin Korkmaz kendinden emin, oturaklı, ve sistematik biridir. İyi motive olur ve iyi motive eder. Antremanda notlarımızı çok iyi çıkarttık ve Pazar günü itibari ile atağa kalkarak ikinciliğe yerleştik. Bunu yarışın sonuna kadar koruyarak finishe ikinci sırada geldik.

Bize bu imkanı veren Serdar Bostancı başta olmak üzere Teknik Motorspor ekibi, Ford, Castrol, Pirelli ve tüm co-sponsorlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Başından sonuna herkesin nefesleri tutarak takip ettiği yarışta eski takım arkadaşımız Yağız ile kıran kırana bir mücadeleye girdik. Kendisinin yaşadığı toz problemlerinden de istifade ederek genel klasmanda ikinci olmayı başardık. Bu yarışta esas başarıyı tüm yarış soğuk kanlılığını koruyan takım arkadaşımız Murat kazanarak gösterdi. Kendisini tebrik ediyorum.
 

GERİ DÖN: Haberler