Orhan AVCIOGLU Resmi Web Sitesi — Ege Rallisi’nde İkiçeker Birincisiyiz

Ege Rallisi’nde İkiçeker Birincisiyiz

İzmir’in klasikleşen asfalt zeminli ancak yoğun mıcırlı etaplarında koşulan Ege Rallisi’nde Castrol Ford Team Türkiye olarak Ege Rallisi’nde Yağız Avcı birinci, Murat Bostancı üçüncü, ve biz de dokuzuncu olarak finish gördük. Murat gençler birincisi olurken biz hem iki çeker birincisi hem de sınıf altı birincisi olduk. Toplam 100km özel etabı bulunan sprint bir yarış oldu.

Sezona başlamanın ve iki hafta önce yaptığımız kazanın etkilerini üzerimizden atmamız için iyi bir fırsat oldu. Genel olarak çok yüksek tempo ile gitmek yerine, daha sakin ve puan odaklı gittiğimizi söyleyebilirim. Notumuzda yeni yaptığımız değişikliklerin bir kısmı faydalı, bir kısmı bir hayli kafa karıştırıcı oldu. Önümüzdeki Eskişehir Rallisi öncesinde bu konuda biraz daha çalışmamız gerektiğini anladık.

Hem iki çeker hem de takımlar şampiyonası için değerli puanlar topladık. Yarış öncesi yaptığımız toplantıda takım direktörümüz Serdar Bostancı üç otomobil ile finishe gelmenin çok önemli olduğuna değinmişti. Takım olarak bunu sağlayabilmiş olmak iyi bir his oldu bizim için. Takımlar şampiyonasında lideriz, umarım bu durum sezon sonuna kadar değişmeyecektir.

Şimdi önümüzde 4-5 Mayıs tarihlerinde organize edilecek olan Eskişehir Rallisi var. Asfalt karakteri olarak Ege Rallisi’ne göre bir hayli daha fazla tutunma mevcut. Geçtiğimiz iki yılda da buradan iki çeker ve sınıf altı da galip ayrıldık, inşallah bu yıl üçüncü kere bu başarıyı tekrarlayabiliriz.

Sevgiler…

GERİ DÖN: Haberler