Orhan AVCIOGLU Resmi Web Sitesi — Samsun’da Hitit Rallisi’ni İkinci Bitirdik

Samsun’da Hitit Rallisi’ni İkinci Bitirdik

25-26 Ağustos tarihlerinde Ankara Otomobil Sporları Kulübü tarafından organize edilen 39.Hitit Rallisini genel klasmanda yedinci, iki çeker ve sınıf altıda ise ikinci olarak tamamladık. Samsun Kurtuluş Yolundan verilen starttaki ve şehir içindeki özel seyirci etabındaki izleyiciler çok etkileyiciydi.

Takım arkadaşımız Emre Yurdakul ile girdiğimiz güzel ve keyifli çekişme yarışın ikinci gününde takım arkadaşımız Yağız Avcı’nın yoldan çıkması ve yarışa veda etmesiyle sekteye uğradı. Takım olarak biz, Emre ve Murat’ın yarış sonunda getireceği puanların takımlar şampiyonası için çok önemli olduğu kararı alındıktan sonra Emre’ler de, biz de tempomuzu düşürdük.

Takım olarak yarışı genel klasmanda ikinci, altıncı ve yedinci tamamlayarak takımlar birinciliği için iyi puanlar aldık.  Co-pilotum Burçin abi ve ben, tüm mekanik ve idari ekibe, başta Serdar Bostancı olmak üzere teşekkür ederiz.

Önümüzde sezonun son yarışı olan 6-7 Ekim tarihlerinde koşulacak Yeşil Bursa Rallisi var. İzmir ve Eskişehir’den sonra tekrar asfalta dönüş yapıyoruz.

Bursa’da görüşmek üzere…

GERİ DÖN: Haberler