Orhan AVCIOGLU Resmi Web Sitesi — Benimle Ralli Macerasına Var mısın?

Benimle Ralli Macerasına Var mısın?

Castrol EDGE Titanyum Gücünde Yaşayanlar Facebook uygulamasına gir, gücünü göster!

 

Castrol Ford Team Türkiye pilotu Orhan Avcıoğlu’nun 280hp gücünde dört çeker FORD Fiesta S2000 ralli otomobili ile co-pilotluk deneyimi kazanıcak 10 şanslı kişiden biri olabilirsin!

Yapman gereken https://apps.facebook.com/titanyumgucu/ adresine girerek gücünü gösteren hikayeni anlatıp jüriyi ikna etmen! Elini çabuk tut, son gün 10 Haziran 2015!

Fairplay

Castrol EDGE Titanyum Gücünde Yaşayanlar

Yarışma kuralları:

Bu yarışma MPİ’nin 18.05.2015 tarih ve 40453693-255.05.02 /1541-3681 sayılı izni ile kapsam dışı bırakılmıştır.

21.05.2015 SAAT:00:01-10.06.2015 SAAT:23:59 BP Petrolleri A.Ş.’ye ait Castrol EDGE ürününün özelliğini ön plana çıkarmak üzere BP Petrolleri A.Ş.’ye ait https://www.facebook.com/CastrolEDGETurkiye internet sitesine ücretsiz olarak girerek, Orhan Avcıoğlu Fotoğrafını tıkladıktan sonra açılan forma ad, soyad, adres, telefon ve doğum tarihi bilgilerini doldurduktan sonra “Orhan Avcıoğlu ile co-drive yapmak için titanyum gücündeyim çünkü;” konusu hakkında metin yazanlar arasından konusunda uzman jüri tarafından aşağıdaki kriterler doğrultusunda değerlendirilecektir.

Katılımcılar 15.06.2015 tarihinde konusundaki uzman jüri tarafından aşağıdaki kriterler doğrultusunda değerlendirilecektir.

Kriterler; 1.Etkileyicilik 2. Özgünlük 3. Dil kullanma yeteneği
Dereceye girenler 19.06.2015 tarihinde; https://www.facebook.com/CastrolEDGETurkiye internet sitesinde açıklanacaktır.
İkramiye olarak; Dereceye giren ilk 10 kişi Castrol Ford Rally Team pilotları Orhan Avcıoglu ve Murat Bostancı ile co-drive aktivitesi yapma hakkı kazanacaktır. İstanbul dışından gelecek olan katılımcıların yol ve konaklama masrafları firma tarafından karşılanacaktır.

ORTAK KURALLAR:

İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.
18 yaşın altında olan ve bilgileri (ad, soyad, adres, telefon ve doğum tarihi) eksik olanlar ile BP Petrolleri A.Ş. ve Mucize Tanıtım ve Organizasyon Hizmetleri LTD. Şti. çalışanlarına yarışmaya katılma hakkı verilmeyecektir. Uygulamaya sadece bireysel kullanıcılar katılabilir. Bir kurum, kuruluş, topluluk ya da internet sitesi adına/adıyla uygulamaya katılan kullanıcılara yarışma hakkı verilmeyecektir. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Ad, soyad, adres, telefon ve e-mail bilgisi eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir. Kazanılan ve/veya ödül başkasına devredilemez ve/veya ödüllerin nakit karşılığı talep edilemez. Yarışma dahilinde farklı hesaplar açarak hileli davranışlarda bulunanlarla, sahte olduğu tespit edilen profil sahiplerinin varsa ödül hakları iptal edilecektir. Yarışma sonrasında kişilerin yarışmaya katıldıkları profil ile verdikleri kimlik bilgilerinin uyuşması beklenecektir. Aksi halde kişi sahte profil olarak kabul edilecek ve ödül haklarını kaybedecektir. Katılımcılar tarafından yazılan yazıların içeriklerinin genel ahlak kurallarına ve hukuka uygunluğundan kendileri sorumludur. Yasal olmayan içeriklerden kaynaklanabilecek maddi ve manevi olumsuzluklardan kullanıcı sorumludur. BP Petrolleri A.Ş. bu konuda herhangi bir sorumluluk kabul etmez. BP Petrolleri A.Ş., katılımcıların uygulamaya verdiği bilgilerini kullanma hakkına sahiptir. Ödül hakkı kazanan kullanıcılara, üyelik formu aracılığıyla bildirdikleri e-posta adresi ve/veya cep telefonu numarası aracılığıyla ulaşılamadığında sorumluluk kabul edilmeyecektir.
Katılımcı, kendisinden başka hiçbir kişinin, kurumun, kuruluşun gizlilik hakkını, kişilik haklarını ya da yayın haklarını ihlal eden, fikri ve sınai mülkiyet hakları çerçevesinde korunan hiçbir bilgi veya görsel materyali iletemez. Yasal yükümlülük doğuran durumlarda, tarifi/fotoğrafı yükleyen/gönderen kişi/kişiler münhasıran sorumlu olacaklarını kabul ederler. Katılımcılar, Fikir ve Sanat Eserleri Yasası, Markalar Hakkında Kanun Hükmünde Kararname, Türk Ticaret Yasası, Türk Ceza Yasası ve diğer ilgili yasal mevzuat hükümlerine riayet etmeyi ve bunları ihlal etmemeyi baştan kabul ve taahhüt eder. Aksi takdirde, doğacak tüm hukuki ve cezai yükümlülükler tamamen ve münhasıran katılımcıyı bağlayacaktır. BP Petrolleri A.Ş. uygulama boyunca, uygulama sonuçlarını olumsuz etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını ya da haksız yollardan kayıt oluşturulduğunu tespit etmesi durumda ilgili katılımcının önerilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar. BP Petrolleri A.Ş. bu yarışmaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (internet hızı, bağlantının kopması, siteye ve site içeriğine erişememe vb…) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan sorumlu değildir.
Bu yarışmaya katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.

 

GERİ DÖN: Haberler